Oproepen
archief

Deadline 09 10 2018 12:00
Honorarium 2.000 incl BTW

GESLOTEN: Move over, I’m next!

Rotterdam gaat verder, Rotterdam gaat door. Niet alleen met al die handen uit de mouwen en het poetsen, maar ook in persoonlijke ambitie. Het Calimero-gedrag wordt afgestraft, de trots wordt aangesproken. Rotterdam, waar leg dat dan is nu echt voorbij.

Deadline 10 06 2018
Honorarium 6500 incl. BTW

GESLOTEN: Ik ben 13 en ik woon in Rotterdam

Door een leeftijdsgroep gedurende een lange periode in de hele stad te fotograferen zien we de stad veranderen. We zien kinderen in alle soorten en maten, maar ook hun kleding, hun uitstraling en hun bezigheden. We zien hoe ze leven in de stad, met wie ze leven en wat ze doen. Sommige kinderen hebben al echt een eigen identiteit, anderen zijn nog naïef en heel onzeker net gestart in de brugklas. Een bijzondere groep Rotterdammers die de jaren daarna het beeld van de stad mede gaat bepalen.

Deadline 10 06 2018
Honorarium 6500 incl. BTW

GESLOTEN: Ik woon in Rotterdam en ik wil verder

Rotterdam heeft ambitie, Rotterdam wil altijd verder en door. Niet alleen met de clichématige opgestroopte mouwen, Rotterdam heeft ook heel veel andere ambities. De grote plannen en ronkende vergezichten zien we in de media, maar op de straten, in de kantoren, op de scholen en op de sportvelden daar gebeurt het echt.

Zoek